Naast het geven van coachopleidingen ben ik ook in te huren als coach, voor individuen en voor teams (twee of meer personen).

Als internationaal gecertificeerd NLP-trainer (2009), met mijn certificaat in TA-psychotherapie (2016) en mijn CTA in 2021 (Certified Transactional Analyst) heb ik een gedegen theoretische achtergrond, zeker in combinatie met mijn jarenlange ervaring als coach, teamcoach, opleider van coaches en ontwikkelaar van coachmaterialen.

Afgelopen jaren heb ik honderden professionals gecoacht, van studenten tot bovenschools directeuren en bestuurders. Mijn aanpak komt voort uit BIBKA en de Vijfsprong, twee concepten die ik zelf heb ontwikkeld en beschreven heb in het handboek Gesprekscommunicatie.

Daarnaast heb ik in 2021 met medewerking van Henk van Mil het boek De coachende leraar geschreven waarin wij onze jarenlang ervaringen met coaching delen met de (onderwijs)professional die meer wil coachen en die wil werken met de coachkaarten.

BIBKEA

Coaching is altijd gericht op de volgende doelen:

Bewustwording
Inzicht
Bekrachtiging
Keuzeverruiming
Ecologie
Autonomie.

Vijfsprong

Coachsessies bestaan veelal uit de volgende vijf stappen:

  1. Rapport maken (afstemmen en contact)
  2. Kaderen (afspraken, verwachtingen en contract)
  3. Intaken (van huidige naar gewenste situatie)
  4. Interveniëren (gerichte acties om de BIBKA te vergroten)
  5. Integreren (hoe de coachee BIBKA kan integreren in het dagelijkse leven)

Meer weten over de mogelijkheden van coaching, neem dan contact met mij op.

Voor meer informatie...

Neem dan contact met mij op


Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /www/adrivandenbrandnl_723/public/wp/wp-includes/formatting.php on line 5711